Fonduri Europene si Structurale

Acest departament asigură incadrarea și depunerea proiectelor pe diverse linii de finanțare.

Resurse Umane

Departamentul Organizational și Resurse Umane se ocupă cu tot ce înseamnă resursele umane și eficientizarea resursei umane în fluxul tehnologic pentru creșterea performanțelor.

Financiar Contabil

Departamentul Financiar Contabil, împreună cu firmele de contabilitate subcontractate, acoperă o gamă largă de servicii în domeniu. Păstrăm împreună peste 100 de clienți mulțumiți.

Management

Departamentul de Management vine în întâmpinarea clienților cu structura informațională și logistică, în vederea redresării și/sau dezvoltării economice a afacerilor.

IT & Multimedia

Pentru că în zilele noastre, prezența în spațiul virtual este esențială, venim în întâmpinarea clienților cu servicii dedicate cerințelor lor.

Marketing

Marketingul reprezintă știința de a vinde, de aceea departamentul nostru de marketing oferă consultanță, proceduri și tool-uri necesare pentru a mări numărul de clienți și rata de cumpărare a acestora.

Juridic

Serviciile oferite de avocații și juriștii companiei noastre pentru societățile comerciale sunt specifice dreptului comercial și includ, de la consultanță de specialitate la documente livrabile precum contracte, rapoarte de Due Diligence, întocmiri firme, etc.

Câteva din lucrările noastre

Bună!
Haideți să ne cunoastem!

Dacă aveți o idee grozavă sau doriți să colaborați cu noi,
hai să vorbim!


004 (0) 762 095 205

[email protected]