Serviciile noastre

Financiar Contabil

Departamentul Financiar Contabil, impreuna cu firmele de contabilitate subcontractate, acopera o gama larga de servicii in domeniu.

Organizational si Resurse Umane

Departamentul Organizational si Resurse Umane, se ocupa cu tot ce inseamna resursele umane si eficientizarea resursei umane in fluxul tehnologic pentru cresterea performantelor.

Management

Departamentul de Management, vine in intampinarea clientilor cu structura informationala si logistica, in vederea redresarii si/sau dezvoltarii economice a afacerilor.

Fonduri Europene si Structurale

Acest departament asigura incadrarea si depunerea proiectelor pe diverse linii de finantare.

Juridic

Serviciile oferite de avocatii si juristii companiei noastre pentru societatile comerciale sunt specifice dreptului comercial si includ, de la consultanta de specialitate la documente livrabile precum contracte, rapoarte de Due Diligence, intocmiri firme, etc.

Marketing

Marketingul reprezinta “stiinta de a vinde” de aceea departamentul nostru de marketing oferta consultanta, proceduri si tool-uri necesare pentru a mari numarul de clienti si rata de cumparare a acestora.

IT & Multimedia

Pentru ca in zilele noastre, prezenta in spatiul virtual este esentiala, venim in intampinarea clientilor cu urmatoarele servicii dedicate