Despre noi

Înfințată la începutul anului 2015, Open Mind Consulting Group a devenit repede un jucător important pe piața firmelor de consultanță din România, având în spate experiența unor foști angajați ai administrațiilor de Management si experți în domeniu.

În mai puțin de un an, compania a contractat peste 60 de proiecte pe diverse linii de finanțare, cu un total al sumelor contractate de beneficiari care depășește 5 milioane de euro si o creștere a cifrei de afaceri însumata la peste 300 milioane de Ron, pentru clienții serviciilor de Business Development.

În momentul de față, colaboram cu peste 20 de companii și experți in domeniu. Una din cele mai importante colaborări, este cu un jucator de top din Europa, în domeniul serviciilor orientate către business, Marco Polo Franta & CEE (Central Eastern European).

Colegii noștrii de asemenea au fost contractați de companii precum J.P Morgan, Santander Bank, Guvernul Scoției, Scottish Enterprise (camera de comerț a Scoției), Universitatea din Edinburgh, Elsevier si multi altii.

Colaborările și cerințele din piață, au avut ca rezultat creșterea complexității serviciilor oferite, în acest moment, Open Mind Consulting Group fiind una din puținele companii din România care oferă servicii complete de Business Development si Soluții IT&C, atât pentru IMM-uri cât și pentru Multinationale, la prețuri competitive.